Finn var den sidste af os, der startede med at løbe agility. I starten var det kun Helle der dyrkede hundesport, så Finn var pakke æsel! Så begyndte datteren også, og 3 år efter fik Finn så sin første hund. Der var meget snak om forskellige racer, men Finn valgte en shapendoese, en hollandsk hyrdehund, Cloé. (hunde vi mindes) Hun var desværre alt for blød, og var lige sneget sig op i stor klasse, og kunne derfor ikke rigtig være med de hurtige border collier. Hun har både gået lydighed, løbet agility og hyrdet. Hun har været danmarksmester shapendoesklubben i både spring og agility, og været udtaget til både DCH og DKKs DM'er flere gange.


Finns abitioner kunne ikke realiseres med Cloé, han han fik derfor 4 år efter border collien Bugsy. (hunde vi mindes) Bugsy var den eneste i kuldet, og lignede også en der spiste ofor sine 6 manglende søskende. Han var en stor dreng :) Men vi var alle solgt, og vi har aldrig kunne mærke noget på ham, mht. at han var enebarn, han fungere med alle hunde, og er faktisk også god sammen med andre hanhunde. Bugsy er meget hurtig, men nogle gange skal det gå så stærkt at han ikke får hjernen helt med. Han vil hellere rive 10 pinde, men være den hurtigste, og det vinder man desværre ikke meget på når der er fejl.. Finn har været på mange kurser, og har nu omsider fundet den handling der passer til ham, Finn skal tænke for ham, og hjælpe ham over svære spring. Der betyder så at lidt af farten bliver taget af, men han har stadig gode chancer i toppen. I 2010 lå han til at kunne vinde DCH DM, men der kom desværre en nedrivning i mellem, og han endte i stedet som nr. 5.


Finns næste agilityhund, blev Ghetto som er efter Ally, vores første avlstæve, og Jenny Damms Elvis. Ghetto er meget lærenem, og helt modsat Bugsy. Han tænker rigtig meget, nogle gange lidt for meget. Hvis Finn har vist utilfredshed om en ting, tager Ghetto lidt af farten af, og prøver lidt mere forsigtigt i forsøget på at gøre det rigtigt.. Han vil så gerne please Finn og gøre det hele rigtigt, og han er hurtig til at sætte farten på lige så snart han er blevet tryg ved det. Så vi har store forhåbninger til Ghetto, da han er en meget klog hund, og meget hurtig :) De skal nok blive et godt makkerpar.
De har været til 1 stævne, og havde en fantastisk debut, men har dyrket en del hyrdning, hvilket han er rigtig skrap til!

Finn savnede stadig sin søde pelsede hund Cloé, og vi begyndte derfor at kigge efter andre racer. Vi faldt for den pyranæiske hyrdehund, og Finns næste hund blev hentet hjem fra Østrig, en sød lille sort tæve, Ever. Ever er vores første rigtige kendskab til denne race, og vi har meget at lærer ;) Vi blev anbefalet ikke at give hende nogle regler, så hun skulle bare have lov til at lave ballade og være fræk. Men lad mig sige det sådan, det gør vi nok lidt anderledes næste gang ;) Ever har nemlig rigeligt med selvtillid, og kunne godt have brugt et par grænser i opvæksten. Men vi elsker vores lille ballademager, som får os til at smile hver eneste dag!
Ever bliver også mor til kennelens første pyrsheep kuld, og dette glæder vi os helt vildt til!

Da vi skulle have kuld på vores udstationerings tæve Fly, og fandt en fantastisk hanhund, Tiger, havde vi en følelse af at dette var for godt til at gå glip af. Men da fødslen viste at der kun var 5 hvalpe, og mange interesserede, valgte vi alligevel ikke at beholde en hvalp. Men da vi valgte at annullere salget af hanhunden, grundet dårlig kemi med ejeren, og Tuko og Finn viste sig at være uadskillelige, og have et helt specielt bånd, så beholdte vi ham alligevel! Tuko er så mild i sindet, han er lige til, sød og glad, og der er intet ondt i den hund! Han slægter sine forældre på, og med sit blide sind, er han allerede en fornøjelse at arbejde med, og det bliver spændende at se hvordan han vil udvikle sig :D