DKAGCH DKSPCH Shenaja Luxery Diva Cider
AKA. Sej


WUPTI, og så havde vi en lille hundehvalp :)
Og WUPTI nu er hun DANSK AGILITY OG SPRING CHAMPION!! :D
Dejligt med støtte fra sin kennel!Jeg blev for nogle uger siden forelsket, i en lille sort hvid tæve. Hun er efter Shenajas lækre tæve Anja, hun er min ynglings blå tæve, så jeg vidste jeg skulle op og lure på det kuld. Dog ikke med tanke om at skulle have en, men de var jo halv søskende til  min elskede Primadonna, så jeg ville lige se hvordan de udviklede sig. Men jeg var godt klar over dem derhjemme nok ikke synes det ville være verdens fedeste idé med ENDNU en hund... Så jeg skød tanken lidt hen. Jeg faldt dog ellers først for den bi-blue (Speedy), hun var super smuk, og jo samme farve som Prima :) Men da jeg besøgte dem igen efter nogle uger, blev den sort/hvide ved med at kravle på mig, og opsøge mig, og kom med legetøj og ville lege.. Selvom hun havde en "kedelig farve", så var hun bare lidt for cute.. Da de var 5 uger var min mor og jeg deroppe igen, da hun skulle kører mig på arbejde i Korsør. Den sort hvide søgte mig igen med det samme, og var lille bitte ved siden af de andre store hvalpe, og alligevel trumlede hun bare igennem. Den søde-faktor hun havde før hen var blevet smidt lidt væk. Hun lod ikke nogen træde på sig, og sagde fra, selv for hvalpe der var dobbelt så gamle og 3 gange så store. Hun styrede den hvalpegård, selvom de var 16 hvalpe... Det var jeg helt forelsket i, hun var ikke bange for noget, og lod ikke nogen fortælle hvad hun skulle og ikke skulle...

OG da Shenaja havde de 4 små vidundere med til fionia, (de var blevet 7 uger) blev både mor og far overbevist om at hun var lidt for lækker :) Og jeg fik senere af vide af Jeanette, at min far havde sagt til kennelen at vi gerne ville have hende :) Så her er hun.
Jeg havde en uge til at bestemme navn, og vi tænkte og tænkte. Det skulle være noget andre ikke hed, kunne forkortes i udtale, og ikke starte med M, D eller P. Hun er et luksus dyr :p, så det kom med på stamtavlen. Jeg elsker Primadonnas attitude og fremtoning, og da der er nogle der mener at navnet former hunden, skulle der være noget af hende med, derfor Diva, og til sidst hendes kaldenavn, CIDER. Hun er altså en Luksus drik for Divaer :)

Hun er en fantastisk lille hund, første uge jeg havde hende var hun med på ugekursus på Abildgaard, og hun tog det hele i stiv pote, og har allerede fået kælenavnet: Pitbull :) Hun flyttede med det samme ind i huset, og en folk med 3 sheltier, 5 border collier, 1 terrier og en lab :)

En sort hvid skønhed er kommet ind i vores folk :) Så nu er vi de lykkelige ejere af 3 forskellig farvede sheltier :)

Cider er den nemmeste lille hundehvalp. Hun leger sammen med Primadonna og Ghetto lige så snart chancerne er for det, så snart man tager hende væk, og ligger hende i bur for at sove, så ligger hun sig.. Når hun vågner sidder hun og kigger, og når man lukker hende ud, sætter hun sig med det samme og kommer hen til døren når hun er færdig.

De første uger jeg havde hende gik op i at man skulle være så vild som muligt, og var en hvalp der ingen hæmninger havde, og det var hun. Da det var ved at forme hendes personlighed, begyndte jeg at arbejde med intet bidderi og gøen uden det var fremprovokeret. Det tog ikke længe for hende at forstå man gerne måtte være vild når man legede legetøj, og fik overført det vilde og bidderiet til legetøjet, og ikke ens tøj og arme :) Hun er super nem at arbejde med, da hun vil arbejde for både legetøj og hvilke som helst godbidder.

 

Opdateret 30. maj 2012

I dag fylder Cider 2 år! Og hun er den mest fantastiske lille hund! Hun lærer lyn hurtigt, og udføre alle udfordringer hun bliver udsat for med 110% :)  Hun er den type hund som ikke behøver skæld ud eller anden form for irettelse, da hun er den klogeste hund jeg nogensinde har arbejdet med! Hun er meget opmærksom på mig i alt vi laver, og vil så gerne please mig! Hun bruger hjernen og lærer utrolig hurtigt! Dette kan jo bevises ved at hun fyldte 1½ år d. 30. november 2011, og startede sit 1. stævne 19. februar 2012 i VAS, og 6 stævner efter er hun i klasse 3 i både spring og agility, og yderligere 4 stævner efter, så er hun DANSK AGILITY CHAMPION, og har 1 cert i spring! Det vil sige at det tog hende 10 stævner at få titlen DKAGCH, og har vundet 2/3 af sine certer, det 3. blev hun nr. 2 efter Primadonna :)
Læs mere under hendes resultater, for at se hvad hun ellers har opnået inden hun blev 2 år :)

Opdateret 10. september 2013

Cider er fantastisk! Hun bliver kun bedre og bedre!! Og har opnået såå meget!! På sin 1. sæson blev hun spring champion, agility champion, og udtaget til landsholdet som den yngste hund nogensinde, hvor hun var med til at vinde HOLD BRONZE til DK 2012!
Hun har sammen med sin søster Primadonna været en af de mest vindene små hunde i Danmark siden 2012, og i 2013 har hun været udtaget til alle finaler hele året, hvor den bedste placeringer har været: Vinder af maxi zoo cup, sølv i finalen til Fionia cup, 19. plads i finalen til EO, OG sølv tndiviuelt til Nordisk mesterskab, samt guld i hold til nordisk mesterskab, og sølv i hold til danmarksmesterskabet!
Hun er utrolig opmærksom, og kan næsten gennemføre alle baner, og en disk er sjælden for hende. Hun har en fantastisk sikkerhed, og er en super hold hund, så vidt som individuelt!!