Kuld Awesome er her :)

Længe ventede fantastiske kuld er kommet d. 16. november 2012 om eftermiddagen. Quickly klarede alt over al forventning, og vi er så stolte af hende. Hun er en fantastisk mor, og passer så fint på dem!

Læs mere om kombinationen her :)

Kan stolt fortælle hele kuldet er blevet fotograferet til:
HD AA
ED 00
OCD intet påvist !


På vores side på facebook, kan i se billeder fra både fødsel og enkelt billeder af hver hvalp :)

Der er nu kommet lidt billeder på deres egne sider :)

Hun vil helst ikke forlade dem, men vi kan tvinge hende til at komme ud og tisse, men så vil hun også ind igen med det samme, ellers skriger hun på den anden side af døren :) Ghetto og Prima har været henne og kigge ved kassen, der stirre hun meget på dem. Da Ghetto kom tættere på, så kom der lidt tænder frem, og han gik sin vej.. Prima blev stående på afstand, men listede også væk, da Quicklys blik blev ved.. Dygtige hunde :)

Den første hvalp kom til verden kl. 16.10, en brun/hvid hanhund, som dyrlægen havde spået. Han vejede 395 gram, og har meget smukke aftegninger. En hvid krave, og ens hvide forben, med brunt i toppen. Han har en fin lille blis, men larmer MEGET ;) lille, sød, fin og STØJENDE! Så hans navn var helt klart, NOISY :D
Gjerulff Awesome Noisy! :) Han var ikke konstant utilfreds, men skulle bare gøre opmærksom på sig selv det meste af tiden ;) Også i mens han drak mælk kom der lyde.. Tager man ham op, så støjer han igen :) En herre med meninger om alt, som han meget gerne ytre højlydt :D
Noisy er nu flyttet hjem til Jeanie, og har fået navnet Jackson :)


Nr. 2
kom kort efter, med numsen først, og en tæve, som dyrlægen havde spået! Kl. 16.30 kom en smuk tæve på 410 gram til verden! Hun er tricolor brun/hvid, og vi glæder os meget til at se hvordan farverne udvikler sig, da hun allerede er meget lys under halen! Hun er en bred blis, hel hvid krave som går ned i hvide forben! Hun er meget aktiv i kassen, men falder fint til ro når hun bliver taget op og putter :)
Gjerulff Awesome Butterfly! :) Hun har nu fået sit navn, og det er det helt rigtige :)
Fly bor nu hos Jeanett, som også ejer Knoppers fra det første kuld.


Der gik ikke længe før
nr. 3 kom, endnu en smuk tæve :) Kl. 17.11, kom en fin lille brun/hvid tæve på 345 gram, med en fin hjerteformet blis, som også havde betydning for hendes navn :) Hun har en hel hvid krave, og et hvidt forben, og et halvt hvid halvt brunt :) Hun møver meget rundt, og har ikke altid tid til at finde en babs, og så møver hun bare videre oven på de andre mens hun brokker sig :)
Gjerulff Awesome Heartbeat! :) Pga. af hendes fine hjerte blis, kunne hun ikke hedde andet! Og hun går lige i hjertet på en, hun vil fremad i en tidlig alder :)
Beat bor nu hos Mia Overgaard, og skal deltage i et tv program på DR1, om hvalpe.. Der vil komme mere om det på hendes side :)


Nr. 4 var også kun en halvtime undervejs, kl. 17.36 kom en tricolor brun/hvid han til verden :) Indtil videre havde Quickly været meget god til at lave en fordeling, så vi kunne kende forskel :) Brun/hvid tæve og han, tricolor brun/hvid tæve og han :) Han vejede 400 gram, og havde fuld krave men med lidt tyndere i den ene side, han har en breddere blis end sin bror, men også med halvt hvide forben. De alle 4 havde såå finde aftegninger, og simpelthen så smukke!
Gjerulff Awesome Boy Undercover! Siden vi var til JBK horse show, og så en smuk stærk og muskuløs hingst som hed Undercover, vidste vi at det navn var vi nødt til at give videre. Og denne lille fyr havde stilen til at bærer navnet :)
Cover hedder nu Cody, og bor hos Lisbeth i Lemvig.


Så gik der laaang tid inden nr. 5 kom! :( 2 timer ventede vi, men endelig kl. 19.37 kom der en lille dreng til verden.. Og en MEGET smuk en af slagsen, Quicklys første red merle!!  Han har en fin hvid blis, og de smukkeste små merle pletter, og så han ligner sin far! Han vejede 405 gram, og er født sulten. Han ved hvad han har at leve op til med sin far, så han er allerede i gang med at indtage næring til at blive en stor og smuk hanhund!
Gjerulff Awesome Number One! :) Så må vi se om han kan leve op til sin navn på andre måder, end kun at være den første fødte merle. Vi havde tænkt på han skulle have heddet "Only One", da han indtil videre var den eneste merle.. Men så kom hans bror kort efter :) Og derfor blev det til "Number One" i stedet :)
Number bor nu sammen med Dennis, og Natasha i Menstrup, så der vil komme mange flere opdateringer om ham :) 


Kort tid efter kom nr. 6, dejligt! Vi var lidt nervøse efter at have ventet i 2 timer, og i sær med den oplevelse fra Primas kuld vi havde i bagagen... Men kl. 20.10 kom endnu en smuk red merle dreng, på 410 gram :) Han har en lidt bredere blis, og en mørk bølget aftegning på venstre side :) Så hans navn var heller ikke så svært at finde :)
Gjerulff Awesome Wave! :) Wave kommer på grundt af hans aftegning på venstre side, som mindede mig og fimlen "The Wave".. Han er meget smuk lys brun i resten, og er helt sikkert helt sin egen :)
Wave bor nu sammen med Ellen, og bor sammen med Kawa og Nimbus.


4 timer efter, og alle de awesome hvalpe var kommet til verden :)
Stort tillykke til Orson og Quickly med de meget smukke hvalpe!!
De har gjort et fantastisk arbejde, og vi kunne ikke have ønsket os mere :)

Store dejlige bløde bamser på 345-410 gram, 2 piger, og 4 dreng, 2 tricolor brun/hvide, 2 brun/hvide, og to rød merle :)