Her vil der komme nyt fra Jackson og hans familie :)

27. maj:

Nyt fra Jeanie og Jackson:
Min kæreste lille Jackson er fyldt 1/2 år! Slet ikke til at forstå?? Tiden er gået SÅ stærkt siden far og jeg hentede min lille guldklump ! Han måler ca. 55 cm og vejer 20 kg. Lille mus. 
Jackson er igang med sit 3. hvalpehold og på sit første agility hvalpe hold. Og så træner han selvfølgelig med på moderens onsdags ag. hold ;0) han er en STOR fornøgelse at træne med, opmærksom hurtig og ufattelig klog!! Her er eneste begrænsning føren !! Han er skøøøn at arbejde med!! Derudover er han en dejlig kælepotte hvilket har smeltet hjerter hos hele familien!! Ikke mindst min søn som elsker at han gerne vil krammes! 
Hvad kan jeg sige han er alt hvad man kan ønske sig!! :0)


8. april:
Nu har Jackson afsluttet hvalpe træning hos henholdsvis Johanna Allanach og Annette Dalgaard og fantastisk har han været!! Idag startede han så på hvalpe hold i Hillerød brugs hundeklub, det tror jeg også bliver godt for her er mange forskællige racer, (han skulle jo nødig blive racist ;0) ) om onsdagen skal han så med på Susannes og mit ag hold. Så er jeg også lige kommet til at melde ham på hvalpe ag. Hos Johanna til maj .... Åhh han er SÅ skøn at træne med!!! :0)))

10. marts:
Jackson 16 uger +1 dag 14,3 kg

12. februar:
Så har Jackson været til Dyredoktor, det blev han ikke lettere af 10 kg! Men han klarede det super flot !! :0)

8. februar:
12 uger gammel og 9,3 kg

14. januar:
Jackson klare sig også rigtig fint om natten han sov fra 21 til 05 hvor vi skulle op ellers havde han sovet videre. Så var vi lige ude og tisse et par gange kl 23 og kl 03. :0) træningsmæssigt er han fantastisk, klikkeren har han helt styr på :0) og onsdag skal han til sin første træning og jeg ved der er mindst 3 bc'ere på hans egen alder han kan lege med :0).


Første nat i det nye hjem:
Det gik rigtig godt syntes jeg, han sov fra 21.30 til 02.30 og blev så vækket af Tino 04.30 ellers tror jeg han havde sovet videre!! :0) så godt gået lille mand.