Verdens bedste Moviestar

Hun hed til at starte med Vision, men blev senere lavet om til Movie, på grund af kalde-egenskaben på agilitybanen :)

Denne er mit lille nye vidunder! Hun bliver på kennelen, og er min nye agility hund! Jeg har ellers to hunde i deres bedste agility alder, men jeg kunne ikke lade chancen gå forbi end at beholde en efter mit hjertebarn Prima... Så her er hun, min lille filmstjerne.! Da de var helt nyfødte var jeg ellers helt sikker på jeg ville beholde Mazy, hun er guddommelig smuk, og umiddelbart kunne jeg se det fornuftige i at beholde en som ikke lignede sin mor, da jeg så håbede jeg ville sammenligne dem en smule mindre... Men jo ældre de blev, og jo mere aktive de var, jo mere klart blev det, Movie var min soulmate, hun valgte mig til, hvor Mazy valgte Kajsa, så hvalpene valgte for os!

Læs mere om forældrene Primdonna og Kite her !

Læs om kuldet her !

Jeg har nu fået en som udseendsmæssigt ligner meget sin mor, men indtil videre er hun snydt ud af næsen på sin mor, gode som knapt så gode ting ;)
Men på den anden side, så hun lige så smuk, sød, skøn, hengiven, sjov, glad, modig, ja jeg kunne blive ved.... Alle de positive ting har hun givet videre til sin datter. Hvis Movie bare er halvt så meget som sin mor, så vil jeg være over lykkelig, og kan ikke vente med at komme i gang med hende!!

Movie er nu voksen, eller hun er i hvert fald snart 4 år ;) Movie er det skønneste milde væsen, blid og kærlig, og nemmeste hund i dagligdagen! Hun siger stort set aldrig noget, tusser rundt til daglig, og er glad for at kunne putte hos mig :) Nu efter en skades periode, er jeg utrolig stolt over hun har klaret dette break fra agility'en uden stress, hun har taklet det virkelig flot, og nok fundet en indre ro! Hun er mere afbalanceret, og pleasende!
I arbejde vil hun meget gerne løbe stærkt, hun elsker at løbe, og løber bare for at løbe! Hvilket er en kæmpe kvalitet men også ulempe....

Hun har et fantastisk drive, giver sig 100%, sætter nogle fantastiske tider på agility banen! Men kan også være lidt svær at styre, og dreje i høj fart. Hun har egentlig en fantastisk teknik, og som bygget til agility, fart og vendinger... Hun kan lave de mindste buer, men at vælge at sætte farten ned for at dreje, er stadig en udfordring... Kan jeg nå op og handle hende, er hun nem og smidig, men er jeg bagud, og hun foran i høj fart, så har vi udfordringer.... Så der er en del træning i hende i nu, men hun er et livsstykke uden lige, og glæden ved agility er enorm! Jeg elsker den hund til månen og tilbage igen, også til trods for hun giver mig grå hår :P 

Jeg tror hun er den bedste hund med det største potentiale jeg nogensinde har haft, og vil såå gerne arbejde, jeg skal bare uddanne mig selv som en bedre træner, så hun også kan få de resultater hun fortjener! Heldigvis er hun helt ligeglad med om hun er hun træner eller løber stævner, vinder eller taber, hun er bare glad for at løbe, og arbejde!

Hun elsker vand, og kan svømme ind til hun bliver taget ind! Hun er som en fisk i vandet, og har fra dag et haft en teknik som en verdensmester! Hun laver muskler ekstremt hurtigt, og er meget muskuløs af en lille hund at være, og sat rigtig godt sammen!

Hun er helt igennem en fantastisk hund, trods for hendes glæde ved at løbe ;) Alle burde have en Moviestar, alle fortjener en kærlig hund med så stort et hjerte som min Moviestar!!!

 En lille video om min lille filmstjernes første 5 uger !!

Se billeder af hende her:
2 dage gamle (pga af en hård fødsel er disse de første portræt billeder vi har)
1 uge gammel
2 uge gammel
3 uge gammel
4 uge gammel
5 uge gammel
7 uger gammel
8 uger gammel

De første 8 uger