Shenaja A Luxury Diva Cider aka. Cider
X
Illusion Of The Four Bee's aka. Doy


Jeg har været vild med Doy i mange år, og har nu igen mødt ham live, og min kærlighed voksede kun for ham! Han har et fantastisk temperament, vil meget gerne kæles og tager gerne kontakt til fremmede hvis de har en ledig hånd :)

Han har en fantastisk tænd og sluk knap som jeg synes er sjælden for sheltien, men jeg rejser gerne langt for denne egenskab! Han minder eget om Primadonna, da han har et naturligt drive på banen, men er rolig uden for! Jeg synes han er et super match til Cider som til tider godt kan være meget aktiv ;) 
Begge hunde har fantastisk spring teknik, og meget samarbejdsvillige for deres fører, lærenemme og godt bygget! Hvalpene er perfekt egnet til agility, og håber på at arve forældrenes evne til acceleration!

Doy bor ved sin opdrætter i Belgien, som jeg har været i kontakt med længe, og vi er nu i fællesskab blevet enige om at dette er et perfekt match, efter at have set hundene sammen til EO i Undgarn. Doy blev med det samme forelsket i Cider, og efter vi havde taget fælles billeder, så faldt Cider også for ham! Og de fik startet en fest på pladsen, og løb rundt og legede, hvor var det skønt!

Doy er en erfaren herre, og har lavet 6 kuld med naturlig parringer og hvalpe i dem alle. Derfor tør jeg godt at rejse langt selvom det er Ciders første kuld, og hvis der ingen hvalpe kommer er det måske bare ikke sikkert Cider skal have nogen. Så vi må krydse fingre for at naturen finder dette match lige så perfekt som vi gør!

Jeg har været i kontakt med andre kenneler som har brugt Doy, og de er meget tilfredse med ham som hund, OG de hvalpe han har lavet!
På video siden vil i kunne se videoer af hans børn og familie.

Kuldet vil blive CEA genetisk fri, og MDR1 +/+ eller +/-

Her kan i se hvalpene stamtavle