Messi x Number
(Nice of you to come bye we will jump x Gjerulff Awesome Number One)


Billeder af hvalpene kan ses her !

Messi ejes af Rie Leth som bor i Herning (Danmark).
Der er oprettet en gruppe på facebook, følg den her.

Messi fik d. 21. januar 2015 6 smukke hvalpe!
4 tæver og 2 hanner!
1 slate merle tæve; Liga (HD A, ED 0, OCD free)
1 blue merle tric tæve; Limit (HD A, ED 0, OCD free)
1 sort hvid mottle tæve; Zailey
1 sort hvid tæve; Remix
1 sort hvid mottled han; Ego (HD A, ED 0, OCD free)
1 sort hvis mottled han; Andy

Messi er født d. 14. august 2010
Hun er sort hvid, og bærer af dilute

HD: A
AD: 0
OCD: intet påvist
Højde: 45 cm
Vægt: 13 kg
CEA øjenlyst fri, gentestet som bærer
Da Number er genetisk fri vil alle hvalpe være fri for CEA, men 50% kan blive bærer/50% genetisk fri
-Hvalpenes stamtavle kan ses nederst.

Farver i denne kombination: Der vil højst sandsynligt komme: blue merle, blue merle tric, sort tric, sort hvid, og det hele kan blive mottled :)

Messi er en lille men godt og harmonisk bygger tæve. Hun er en meget opmærksom arbejdshund, og meget samarbejds villig. Hun bor til daglig sammen med Rie og hendes mand, samt 3 mindre drenge, og en ældre border collie hanhund. Hun er en meget glad hund, meget social og kælende! Hun hviler i sig selv i hjemmet, og på når hun arbejder.
Messi er meget opmærksom på Rie når de arbejder, og er derfor også meget nem at styre rundt på banen. Hun har en vild acceleration, og en naturlig god spring teknik, men god forståelse for små buer! Sammen med Number håber vi på vi kan skabe hvalpe, som er samarbejdsvillige og lærer nemme, god spring teknik, naturligt højt drevet arbejdshunde, som fungere i en familie - egenskaber som begge forældre besidder!

Udover det håber vi på at Numbers naturlige commitment på forhindringer og Messis meget opmærksomme personlighed, vil skabe hvalpe med en god balance for både at arbejde tæt på og langt fra føren. Begge hunde er drevet af samarbejdet, og derfor nemme at arbejde med, og en hver med positiv indgang til træning, ville kunne tage dem med ind på en bane og løbe med dem. :) Number er en meget tænkende hund, ment på den måde at han er og til at tilpasse sig det underlag som han løber på, hvilke er en fantatisk egenskab, da man på den måde kan undgå mange skader. 

Dette vil blive Numbers første kuld, og vi er meget spændt på at følge kuldet!

Kontakt enten os eller Rie (via facebook), hvis i er interesseret i at høre mere. På facebook siden kan i se videoer af Messi :)



Her kan i se den stamtavle som hvalpene vil få: