Sunshine Forever von der Happy-Horse Farm aka. EVER

x

Celeborn du Mourioche aka. KJU

- english will come, until you can change language to the left


Vi er så stolte over Evers første kuld, de hvalpe er helt igennem fantastiske, og vi var i første omgang kede af ikke at kunne gentage kombinationen, MEN vi er så heldige at have fundet en bror som er uden tvivl lige så skøn, KJU ! Vi ved at denne kombination bliver intet mindre end fantastisk! Kju har nemlig lavet kuld med Evers ældre helsøster, Onni, og de har helt fantastiske hvalpe sammen!

Vi har høje kriterier om vores hvalpe, i alle vores racer, hvor samarbejdsvilligheden, power og en god bygning, men samtidig familie hund med godt temperament og god sundhed er i højsæde. Vi kan ikke vente til få endnu et kuld hvalpe, hvor vi ser frem til netop disse egenskaber!

Kju er fra samme opdrætter som Babou, og de har selvsamme mor! Kju har fantastiske agility hel og halv søskende over hele verden, og både hans far og mor har lavet helt igennem fantastiske børn sammen og hver for sig.


                    Kju                                                             Ever                               

  
Læs her mere omkring Kju og familie

Sundhed:

Ever
HD: A
AD: 0
OCD: ikke påvist
Fuldt tandsæt

Højde (1 år): 38 cm (alle Evers helsøskende er mellem hunde, OGSÅ hanhundene, alle Evers børn er (uofficielt) målt mellem)
Vægt (1 år): 9 kg

Kju
HD: A
Højde: 42,8 cm
11 kg

Kju ejer beskriver ham som:

Kju is a happy, spirited dog. He loves running on the beach, swimming in the water and cycling. Actually, he likes to do everything while being able to move. He enjoys learning tricks and executing them quickly.

Kju also really likes his toys. At home he always wears a cuddly toy in his mouth. He always takes this with us when we travel. Without his stuffed animal Kju is really unhappy.

He loves Agility so much that he runs despite disturbed bitch without distraction through the course.

Kju is 42.8 cm tall. He weighs 11 kg and is very muscular. He was always healthy.

Kju is very obedient. It was never difficult to educate him. He always wants to please. He does not care about wild animals in the forest.




Forventninger til kombinationen:

Som vi tit forsøger med vores andre racer, forsøger vi at kombinere den "førerfokuserede" med den "selvstændige", den rolige med den crazy, men samtidig ikke gå på kompromis med temperament, bygning og sundhed!

Ever er blevet meget opmærksom på sin fører og ejer, både i privaten, men også i træningen. Da hun var hvalp var hun meget eventyrlysten, og næsten for selvstændig/selvsikker og ville undersøge alt, også gerne på egen hånd :) Dette blev der arbejdet med, og har nu gjort at hun er meget knyttet til sin fører og handler! Det gør at den selvstændighed som kan være en fordel på agilitybanen, til at trække ekstra fart ud af nogle sekvenser kan være afhængig af førers fart og acceleration.. Det betyder dog også at Ever i meget meget tidlig alder var meget teknisk dygtig, og kunne handles på selv de mest komplicerede baner, da hun virkelig ønsker at følge føren! Hun har lige fra start været meget lærenem, og tricks har hun lært lyn hurtigt, og tilbyder gerne en masse for at please! En anden fordel er også at hun kan træne uforstyrret af andre, trods trænings baner er meget tæt, de interessere hende ikke når hun arbejder med sin fører!

Kju er af den mere selvstændige type/linje, og bruger sin power mere fremadrettet, end tilbage mod sin fører. Han har en vild power, og der skal være fuldt fokus for at følge med ;) Det betyder dog ikke at han er ulydig, han har nemlig den rette mængde "pleasende" adfærd, som gør at han kan kontrolleres trods den høje fart og arbejds iver! Han vælger sin ejer til frem for alt andet, og har den egenskab at kunne gå fri uden snor, og trods der kommer vildt løbende, så ænser han dem ikke, som er en stor ting for denne race!

Begge hunde arbejder med hovedet, og vi forventer også dette af deres hvalpe! Hvalpe som vil være kloge, lærenemme, pleasende over for deres fører, men også med den rette mængde "py-ballade", da dette ikke kan eller skal undværes i denne race :) Det vil være sjove hvalpe, hvalpe som aldrig bliver rigtig voksne, hvalpe som vil holde gang i en familie og smilet fast skruet på! De vil få en masse charme så det vil være svært at sætte grænser, men disse vil dog være nødvendige ;)

Ever er en meget venlig hund af natur, og hun har en meget nem spring teknik, hvilket gør at hun glædelig springer over "baby låger" i hjemmet, hvis der er kommet nye gæster i huset som hun ønsker at sige hej til ;) Dette kan dog være knapt så praktisk når det sker hen over camping hegnet og ind til naboen, for at hilse på. Ever er meget sød af natur, og kan de fleste hunde, hun underkaster sig nye fremmede hunde, hvis hun er på tur alene, men derimod kan hun godt forsvare sit "eget" hvis hun sidder på skødet af sin ejer. Ever har stærk flok følelse, men derved også gerne som flokfører.. Ever har meget personlighed, som py'en også er kendt for :) Hun kan give en det største smil på hovedet, og hun kan samtidig give dig grå hår ;) Heldigvis er det mest det 1.! Hun har en speciel status i hjemmet, og får lov til mange bandit streger, og trods der normalt ikke er hunde i sofaen, er der nu lagt et tæppe til Ever, "hun hopper jo alligevel op", og så får hun lov at blive liggende ;) Ligeledes har hun næsten også en fast plads ved spise bordet, om det er på sin egen stol, eller på skødet er Ever dog ligeglad med, bare hun må være en del af fællesskabet!

Vi forventer en at lave nogle vilje stærke hunde, som vil passe ind i både familie liv, og i træning. Da vores passion er agility har vi lagt stor værdi i springteknik og bygning! Men dette betyder ikke disse hvalpe kun vil kunne begå sig i agility, tværtimod vil hvalpene grundet en god krops struktur, let springevne og samarbejdsvilligheden egne sig til alt slags hundesport!

Mange siger det er en fornøjelse med en klog hund, man skal dog huske det jo ikke kun er "de rigtige ting" de lærer hurtigt ;) Unoderne samt fejl-indlæring kan også sidde godt fast! Så derfor anbefales det at man sætter sig godt ind i hvad det vil sige at få en py ind for husets 4 vægge, og hvordan man vil håndtere træningen :) Vi står selvfølgelig til rådighed så meget vi kan, ønsker kun det bedste for vores hvalpe og deres nye familier!

Trænings mæssigt håber vi på stor arbejdsvillighed, både for legetøj og godbidder! Vi håber på en kombination af begge forældre, så hvalpe med stor power, men samtidig stor opmærksomhed på fører og givne signaler, samt stor vilje til at følge handling! Det har Evers 1. kuld i hvert fald vist!

En ting er helt sikkert: vi kunne aldrig finde på at lave en kombination på vores kennel, som ikke var gode nok til os selv! Så dette er helt klart en ønske kombination fra vores side, og vi ønsker også at den vil falde i andres smag :)

Vi er meget stolte af Evers 1. kuld, så vi kan slet ikke vente til dette!
I kan følge Evers 1. kuld på vores facebook side, både billeder og video.

Video af Kjus hvalpe
Dim lights Embed Embed this video on your site