Gjerulff workaholic worth Envy   aka Envy
X
KÄPÄLÄKOPLAN YODI    aka Yodi


Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi har fundet den helt perfekte hanhund til Envy. Der er kun planlagt et kuld på Envy, så det var endnu svære at finde en hanhund denne gang, da vi ønskede at det skulle være det helt perfekte kuld, da vi (Jette og Jeg) selv ønsker at beholde en efter hende.

Det er altid svært at finde hanhunde, når man har hunde fra linjer der er brugt en del. Både min Primadonna og Kite har en del familie rundt omkring, og det er derfor vigtigt at lede grundigt efter noget nyt. Vi har været en del omkring forskellige hanhunde, men da blev gjort opmærksom på Yodi, havde jeg den helt rigtige følelse i maven, og heldigvis godkendte Jette ham også! 


Lidt om Yodi:

Født: 18. februar 2015
Farve: Bi blue merle
Højde: 35 cm
Vægt: 8 kg
HD: A
AD: 0
Spine LTV: 0
Patella: 0
CEA: genetic free
Øjenlysning: free
MDR1: +/- (free)

19 af Yodis hvalpe er røntgen fotograferet: 13 HD AA og 2 HD AB
Yodis forældre har begge HD AA

Titler: C.I.B FI CH FI ACH-J FI ACH EE CH LV CH LT CH BALT CH CY CH LT JCH LV JCH EE JCH BALT JCH APHRW-17 LVW-18

Yodi er en hund som hviler meget i sig selv, inde som ude, og i alle situationer, med fremmede mennesker og fremmede hunde. Jeg glemmer aldrig mit første indtryk af Yodi, da jeg hentede dem i lufthavnen. Yodi går rundt som om han ejer det hele, glad og høj logrende hale! Han er en hund som vil frem i verden, og viser sig stolt frem!
Jeg er specielt stor fan af hans stabile temperament, og hans ro i sindet, hvad angår nye situationer! Yodi har en stor tænding på agility, og arbejder med høj intensitet og med højt drive.  Jeg havde fornøjelsen af at undervise Yodi og Emmiina da de var i Danmark til parring, og jeg fik kuldegysninger over hvor meget han mindede mig om min egen Primadonna! Han har så meget power, og med motor både i forpart OG bagpart! Han behøver ikke at skulle løbes/presses af handleren, dette har blot været en del af ham fra start! Han vil utrolig gerne følge handling, men tøver ikke hvis han er i tvivl, men giver den hvis han ikke bliver korrigeret og har god naturlig commitment og fremad fokus! Han er meget fokuseret, og er lige glad med havd der sker omkring ham! Han har en fantastisk acceleration, let og nem springteknik, simpelthen en nydelse at se ham bevæge sig! Det er intet dårligt at sige om Yodi, intet der kunne ønskes anderledes! Yodi var klippet helt kort i pelsen da han var i Danmark, og dette gav mig mulighed for virkelig at kunne nærstudere hans vinkler og bygning! Han er bygget fantastisk, lækre vinkler, muskuløs, en slank krop, og fint maskulint hoved! 


Det er ingen hemmelighed at jeg er blevet helt forelsket i Yodi!
Jeg håber disse hvalpe udvikler sig godt, for så er det ikke sidste gange jeg har brugt Yodi!

Emmina writes: Yodi has a really good motor and good structure. Yodi is exited when you get to the agility course, but can concentrate completely. Yodi likes to do everything, he always wants to please. My dream dog. ❤ Yodi is not afraid of anything. Traveling is always easy. Yodi don't care about other people but loves own people. He likes to swim and herding well. Easy to teach and learn really fast!


Lidt om Envy:

Læs mere om hende her

Født: 25. august 2016
Farve: Sort/hvid
Højde: 33,8 cm
HD: A
ED: 0
CEA: bærer/carrier
Øjenlysning: free
MDR1: +/+ (free) 

Envy bor til daglig hos Jette, og 2 "brødre". Envy er husets dronning, og styre de 2 drenge og alle katte med hård hånd. Hun lever til fulde op til sit navn "workaholic worth Envy". Hun lever for 2 ting: agility og putte med Jette. Envy er 2 forskellige hunde på og uden for banen. Envy elsker at løbe, hun har en vild acceleration og holder gerne farten og committer af natur godt på forhindringer. Uden for banen går hun dog stille og roligt rundt, opsøger ikke andre hunde og er ikke den største fan af at fremmede hunde går hurtigt til hende, hvor hun i stedet bare går den anden vej. Envy er til gengæld meget glad for mennesker og er en meget kærlig og glad hund! Vild og blodig på banen og stille og rolig uden for banen. Envy er en fin lille pige, hun er bygget godt til sin krop, får ros af vores dyrlæger, og er bygget til spring og accelerationer!


Kombinationen:

Vi glæder os så meget til denne kombination! Vi forventer hvalpe som deres forældre, sunde og raske, og nogle som elsker at arbejde.. Hvalpe som er bygget til sport, bygget til fart og accelerationer, spring og vendinger, samt collections og ekstension. Vi forventer at hvalpene får bygning som begge forældre, god lange rygge, godt bygget i front og bag, samt en god motor! Hvalpene vil forhåbentlig arve begge forældres egenskaber med at at give gas når der arbejdes, men slappe af der hjemme og i nye situationer. Vi kan slet ikke vente til at se hvalpene fra dette kuld, og vi ønsker selv at beholde én! Vi forventer farver i: sort/hvid, bi blue.