Shenaja American Carolina   aka Magic
(Xarissa x Apple Acres Promotional Offer)


Jeg er så heldig at have den bedste veninde i verden, som lader mig "låne" hendes skønne vilde blide pige til et kuld hvalpe!!

Jeg har fulgt Magic igennem flere år nu, hun er opdrættet hos kennel Shenaja, som Primadonna og Cider, men ikke direkte samme linjer.
Da jeg først så Magic, tænkte jeg, "hold da op en masse power. Hun er godt nok vild! Tænk hvis hun blev styrbar!" og tænk engang: Maria har nu trænet målrettet og fokuseret, har lært hvad det vil sige at have sådan en hurtig powerful hund, og lært at styre hende så hun udnytter Magics power på den bedste måde! Det er Marias første hurtige hund, og da hun i starten blot ønskede at Magic skulle være hurtigere end de forrige hunde, har hun været meget forsigtig med at rette hendes fejl, og gøre noget som ville tage farten af hende. MEN havde man bare vidst bedre ;) Magic er en power-maskine, og hun minder mig så meget om min Moviestar, og den type hund har brug for en lille smule regler og retningslinjer, og er ikke lige en hund man ødelægger farten/poweren på ;)

Læs mere om mine tanker om Magic her : klik herDen præcise hanhund er ikke bestemt til Magic endnu, men det vil være en fra mine egne linjer efter Prima (barn eller barnebarn) :D
Mine linjer har lavet fine stabile størrelser, og både hanner og tæver i lille klasse, samt standart medium størrelser.
De vil også matche godt i forhold til temperament, da mine er meget sociale også overfor fremmede mennesker og hunde, og alle arbejder med god intensitet og drive.
En kombination af Magics og Primas linje, vil jeg forvente arbejdsivrige hunde, der hviler i sig selv i hjemmet og nye steder.
MEN også en kombination af højtkørende hunde, som vil arbejde med høj intensitet og power, men som også skal takles korrekt med tålmodighed i indlæringen!Marias beskrivelse af Magic:

Magic er, hvis jeg selv skal sige det min once in af lifetime hund. Hun har helt fra starten været ganske særlig og alt det ved en sheltie jeg drømte om.

Da jeg første gang mødte kuldet med Magic i, var der ingen tvivl. Den lille sort/hvide pige så hvert et snit til at bide mig i buksebenet, hapse mit hår eller ligge ovenpå mig. Hun havde valgt mig og sådan blev det. Og sikke et held!

Derhjemme har Magic det mildeste væsen. Hun er kærlig og nem i dagligdagen og elsker at være en del af familielivet – med alt hvad det indebærer. Hun er enormt børnevenlig og elsker bare at hygge og være med der hvor vi er. Hun er god til at slappe af og afbalanceret i dagligdagen.

Magic har en fantastisk drive. Hun elsker at træne og er lykkelig på en agilitybane. Hun elsker at arbejde og ELSKER fart. At løbe og især at løbe stærkt er Magic stærke side. Hun giver sig altid 100 % både til træning og konkurrencer, og hun er ALTID klar. Hendes fart giver nogle fantastiske tider på banen. Hun har en god kontrol over sin lange, slanke og atletiske bygning – kroppen er som bygget til at løbe agility. Magic har aldrig været ramt af skader, til trods for at hun engang i mellem har lavet nogle vilde stunts, men hendes gode bygning og hendes styrke gør at hun har en enormt robust krop.

Magic er helt enorm loyal, og har hun tillid til en vil hun gøre alt hun bliver bedt om. Når man træner Magic, skal man have tydelige krav og forventninger til hende. Men så skal hun også nok gøre alt for at opfylde førerens ønske. Magics enorme drive og fart, er en kæmpe kvalitet og har givet mig den hund jeg altid har drømt om. Men det har selvfølgelig også givet nogle udfordringer. Hun har skulle lære at samle tankerne, så hun ikke bare tog det første og bedste på sin vej, men da vi først lærte at læse hinanden som makkerpar og med Natashas hjælp, har vi fået det mest unikke samarbejde.

Magic elsker både mad og godbidder og det er en stor fordel at kunne skifte mellem begge dele. Hun er den hund jeg nogensinde har haft, som har det største potentiale og så er hun den gladeste pige og mest kærlige pige. Et godt mix af en fartglad og loyal trænings elsker og verdens sødeste familiehund.