Fancy x Number


Denne kombination har været vores drøm siden vi købte Fancy hjem, og efter mange mislykkede forsøg, kom der endelig

D. 5. juni 2020 5(6) smukke hvalpe til verden!

Det endte i kejsersnit, så selve fødslen var ikke den drømme oplevelse vi havde håbet på. Desværre var der en død født hvalp hjemme, og da fødslen gik i stå kørte vi til dyrlægen, som heldigvis hjalp 5 smukke hvalpe til verden. 1 blev født på bordet inden kejsersnit, og 4 kom til verden via kejsersnit, da fødslen var gået i stå, og Fancy var meget afkræftet og hjertelydene på hvalpene i maven viste at de gerne skulle ud inden for kort tid.

Vi har haft en del kejsersnit på vores sheltier, men aldrig på vores border collier. Det er aldrig sjovt at stå på den anden side af døren, ind til alt er overstået, selvom vi er heldige at vores tæver altid er kommet sig godt og nemt oven på kejsersnit, så er det ikke den ønskede måde at hvalpene kommer til verden. 

Fancy kom sig hurtigt, og man kunne ikke mærke på hende efterfølgende, at hvalpene ikke var kommet til verden på naturlig vis. Fancy var en sød og omsorgsfuld mor, og hvalpene var dejligt mætte og tilfredse hele døgnet! Det var en sand fornøjelse at følge dette kuld, og Fancy som mor! Vi glæder os utrolig meget til at se disse smukke hvalpe vokse op, og udvikle sig. Heldigvis er alle hvalpeejere utrolig glade for deres hvalpe, og vi glæder os til at følge dem!

Helle fik endelig den hvalp hun havde drømt om længe, og smukke Cheetah vil forhåbentlig blive en del af kennelen i fremtiden.

Gjerulff my one and only lilac Cheetah:
Blev hos Helle og Fancy, hun er en smuk spinkel lilac tricolour tæve, som minder meget om hendes far i bygning samt arbejds drive, og den første født i vores kennel. Cheetah er Helles nye agilityhund.

Gjerulff my one and only Yubii:
Er flyttet hjem til Tina og Bonnik, som også har Lua fra kuldet Play x Jack, og Yubii og Lua har stor glæde af hinanden nu! Yubii er også af farven lilac tricolour tæve, men lidt mærkere end Cheetah, hun skal fremover være agility hund sammen med Tina.

Gjerulff Number one Kiddo:
Er flyttet til Finland, og bor nu hos Mirkku Kovanen og hendes mand. Han er en smuk brun tricolour dreng, som ligner en smuk blanding af både sin mor og far. Han fremover skal være agilityhund i Finland. 

Gjerulff Number one Copy:
Bor nu sammen med Jeanie og onkel Jackson som er kuldbror til Number. Jason ligner sin far utrolig meget af farve, rød merle tricolour, men har mere sin mors bygning. Han skal fremover være Jeanies nye agilityhund.

Gjerulff Number one Buddy:
Bor nu hos Monika og hendes cocker spaniels. Buddy ligner sin far ekstremt meget i type og arbejdsdrive, dog i sin mors farver. Han er brun tricolour, og skal fremover være Monikas nye agility hund.