Gjerulff loves Miss Sunshine   aka Shine
x
Gjerulff Paras Prima Sensei   aka Sensei


D. 16. maj 2021 skete der nogle helt fantastisk! Shine fødte nemlig 2 helt igennem fantastiske smukke hvalpe! Fødslen gik godt, og det var en dejlig oplevelse at vi ikke behøvede at have dyrlæger ind over denne gang, men at Shine kunne klare det hele selv!
Shine var en fantastisk mor, meget beskyttende over for de andre hunde, og vi valgte at hænge tæpper op rundt om hvalpegården, så hun kunne få ro.


Disse hvalpe er kun blevet endnu mere specielle for mig her efterfølgende, da vi desværre måtte sige farvel til far Sensei efter en hjerneblødning, da hvalpene var 9½ uge gamle. Sensei var en helt igennem fantastisk hund, en gave til racen, og det er helt urimeligt at han ikke er her mere, og ikke kan føre flere af sine fantastiske gener videre, men heldigvis har han lavet 4 lækre hvalpe, og sammen med Shine kom der 2 smukke sort og hvide hvalpe.

2 hvalpe som er så meget fuld af liv og gå på mod, helt igennem fantastiske hvalpe, som jeg er meget stolte af! 2 hvalpe som både har massere kærlighed at give, gerne vil nusse, er sociale og søger menneskelig kontakt, men samtidig vilde og crazy og elsker legetøj! Jeg glæder mig så meget til at se deres udvikling og træning! :D

I kan læse mere om hvalpene i vores facebook gruppe her, og søge på #ShinexSensei både i facebook gruppen samt på instagram.


1. hvalp:
Gjerulff Sensational Hip Hop Dance    aka Hip Hop
Hip Hop er flyttet hjem til Lene, og klare det super godt som alene hund. Hip Hop fylder et stort tomrum ud, da Sensei desværre akut blev syg. Hip Hop ejes i samarbejde med kennel Gjerulff, og vi håber at hendes udvikling fortsætter i samme dur, og hvis hun er sund og rask, håber vi at hun kan videreføre hendes fars fantastiske gener i vores kennel.

2. hvalp:
Gjerulff Sensational Electric Boogie    aka Boogie
Boogie er flyttet til Brasilien og bor nu hos Renan og Cassiana, og skal være Renans nye agility hund. Renan har været skrevet op till hvalp i mange år, og endelig kom den hvalp som var ment to be for ham. Jeg elsker allerede de mange opdateringer jeg får, og føler slet ikke han bor så langt væk, da jeg stadig kan følge ham så tæt. 
Læs her om Boogies første tid i sit nye hjem

I kan læse mere om kombinationen her